Найважливіші цифри і цитати понеділка, 29 грудня: — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 29 грудня:

1680
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 29 грудня:
  • Уряд пропонує підвищити ставку податку на пасивні доходи фізосіб з 15% до 20%
  • Верховна Рада підтримала введення в 2015 році податок у розмірі 25 тис. грн. в рік на авто з об’ємом двигуна понад 3 тис. куб. см
  • Ціни на нафту марки Brent тримається нижче психологічного рівня в $60 за барель
  • Акцизи на алкоголь і сигарети підвищили на 5%
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк про зниження єдиного соцвнеску
“Як відомо, сьогодні ставка єдиного соціального внеску становить 41%. Ми пропонуємо істотне зниження. Якщо на підприємстві зарплата становить більше 3-х прожиткових мінімумів, то ЄСВ складе для такого підприємства 16,4%, а не 41%. Якщо наші міжнародні фінансові організації матимуть застереження і зауваження до цієї статті, то тоді, і ми про це домовилися, ця норма буде підлягати обов’язковому перегляду”.
Аналітик компанії “MPP Consulting” Павло Мельник про курс долара
“У січні курс долара може подешевшати, в середньому, на 50 копійок-гривню. Це пов’язано з січневими святами, які на півмісяця заспокоюють будь-яку активність на валютному ринку. Люди не тільки не шукають в паніці долари в надії їх придбати, але й здають валютні накопичення, так як може не вистачати грошей на покупку подарунків і ялинки, а також на закупівлю продуктів для святкових страв”.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк про підвищення тарифів на газ для населення до ринкового рівня
“У поточному році ми продотувати “Нафтогаз“на 110 мільярдів. У 2015 році ми передбачаємо трикратне скорочення дотацій до 32 мільярдів. Ця дотація буде знята з” Нафтогазу “в тому випадку, якщо ми піднімемо ціни до ринкових умов і за таких обставин доходи від підняття цін підуть безпосередньо на субсидії для громадян України, які потребуватимуть допомоги у зв’язку із зростанням цін і тарифів”.
Міністр соціальної політики Павло Розенко про бездумну роздачу пільг
“Ми ставимо завдання замінити філософію соціальної політики: (від того), коли бездумно, безадресно роздають пільги всім. Ми хочемо перейти на адресні дотації. Або зараз зробимо ці болючі рішення, або не зробимо ніколи”.
Президент України Петро Порошенко про “продаж компанії Рошен
“5 канал не продам. І не обіцяв. Якщо дивитися на сьогоднішній день, канал у 2003 році був зразком інформаційної політики. По” Рошен “- протягом 3 міс. було укладено угоду з всесвітньо відомим банком Ротшильд. Таким чином, я позбавлений можливості будь-якого впливу на Рошен. Не секрет, що в умовах війни інвестиції в Україну не заходять і продати нічого не можна. Мені доповіли, що були 4 покупця, але переговори затягуються. Головна умова – припинення війни”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас