Експерт розповів про найдоступніші варіанти житла в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт розповів про найдоступніші варіанти житла в столиці

Нерухомість
1937
Порівняно з вереснем кількість угод з оренди житла в столиці зменшилася приблизно на 25-30%.
Про це розповіла генеральний директор АН «Благовіст» Галина Мельникова.
Як каже фахівець, попит у вересні був дещо вищим за рахунок наявності в кінці літа початку осені чергової хвилі переселенців.
Крім того, Мельникова каже, що великим попитом у другому півріччі 2014 року користувалися квартири бюджетної лінії. Шикарні особняки та елітні квартири в центрі практично не шукали.
«Популярні, звичайні квартири, а також невеликі офісні приміщення (частіше нежитлові приміщення в житловому фонді) для переїзду не тільки родини, але й бізнесу», – уточнює експерт.
Також Мельникова заявила, що люди в основному орієнтуються на оренду житла в Києві, а не на міста супутники, де вартість житла дешевше. Але й там (в передмісті і містах-побратимах – ред.) «Теж є свій клієнт».
«Частка таких людей була і є завжди. Але більшість активних людей, що мають роботу в столиці, орієнтовані на Київ. Причому на зручні і розвинені в плані інфраструктури райони », – говорить фахівець.
Крім того, гендиректор АН повідомила, що купити квартиру в Києві можна починаючи з 30 тис. дол.
«Мінімальна ціна пропозицій, які можна придбати в Києві, починається від 30-32 тис. дол. Зазвичай це однокімнатні гостинки або« хрущовки »в мікрорайонах Воскресенка, Нивки, Лісовий масив, Відрадний», – додала вона.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що восени 2014 ринок продажу та оренди бюджетної нерухомості дещо пожвавився.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас