Скандальні імпортні мита будуть введені тільки після переговорів з ЄС - обіцяє Блок Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандальні імпортні мита будуть введені тільки після переговорів з ЄС - обіцяє Блок Порошенко

Казна та Політика
1478
Додаткове оподаткування імпорту можливе лише після результативних переговорів з ЄС, заявляє лідер фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко.
“Якщо такі переговори будуть результативними, то заради підтримки платіжного балансу України такий крок буде можливим, за винятком ліків і паливно-мастильних матеріалів”, – заявив Ю.Луценко на брифінгу в неділю в Києві.
Як повідомляє прес-служба партії “Блок Петра Порошенка”, за словами лідера фракції, в даний час знайдено компроміс відносного того, що “митні збори будуть введені тільки після опублікування Кабміном позитивного висновку європейських партнерів з даного питання”.
Крім того, за словами Ю.Луценка, Україна зацікавлена в тому, “щоб торгівля з РФ не була нульовою”. “Ми зацікавлені в оподаткуванні товарів з Росії”, – підкреслив політик.
Лідер фракції зазначив, що уряд і коаліція не показували проект бюджету на 2015 рік жодним міжнародним організаціям, включаючи Міжнародний валютний фонд. “МВФ досі не дав нам не однієї своєї офіційної вимоги – всі документи, внесені до Верховної Ради, не передбачають жодних консультацій з якими-небудь міжнародними організаціями”, – сказав Ю.Луценко
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас