Під ялинку: частині киян вимкнуть гарячу воду та опалення під Новий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під ялинку: частині киян вимкнуть гарячу воду та опалення під Новий рік

2848
Київська міська влада анонсувала встановлення близько 500 одиниць теплових лічильників до кінця року. Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті КМДА.
У зв’язку із встановленням лічильників у будинках буде відсутня гаряча вода та опалення, що є необхідною технічною вимогою в процесі монтажу обладнання. Тому міська влада просить киян з розумінням поставитися до незручностей, які триватимуть не більше 1-2 днів.
“Ми встановлюємо лічильники в будинках, розрахунок споживання тепла в яких найбільший. Після встановлення лічильника фактичне споживання тепла в таких будинках менше приблизно на третину. Приміром, мешканці двокімнатної квартири площею до 55 м2 за опалювальний сезон можуть зекономити на опаленні близько 700 грн”, – пояснив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
“У Києві існують численні приклади, коли встановлення лічильника стало відправною точкою для подальших заходів з енергозбереження, в тому числі, з боку мешканців. Подальше встановлення теплорегуляторів, утеплення будинку дає змогу зробити рахунки за тепло ще меншими”, – підкреслив він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас