У Львівській області чиновники вимагали від підприємця 21 тис. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львівській області чиновники вимагали від підприємця 21 тис. доларів

Кримінал
1079
У Львівській області затримано групу чиновників місцевого самоврядування за вимагання у підприємця 21 тисяч доларів США. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.
Зокрема, вчора, 25 грудня, при процесуальному керівництві управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області, працівниками УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області при отриманні неправомірної вигоди затримано голову однієї з сільських рад Перемишлянського району Львівської області, троє депутатів і землевпорядник цієї ради.
З’ясувалося, що чиновники вимагали у приватного підприємця 21 000 доларів США за передачу в оренду земельної ділянки площею 2,3 га для ведення садівництва.
Завдяки ефективній координації в роботі правоохоронних органів зазначені посадові особи були затримані “на гарячому”, під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 107 500 гривень.
В даний час у вказаному кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст. 368 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії.
Відзначимо, що за вчинені діяння законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас