Turkish Airlines збільшує кількість рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Turkish Airlines збільшує кількість рейсів

Світ
681
Turkish Airlines збільшує свою присутність на Африканському континенті і на Близькому Сході. З 15-го грудня 2014 р. авіакомпанія Turkish Airlines збільшила кількість рейсів в Місурата (Лівія). Рейси за маршрутами Стамбул-Місураті-Стамбул виконуються з частотою 14 разів на тиждень.
З 29-го березня 2015 р. перельоти за маршрутами Стамбул-Доха (Катар) -Стамбул будуть виконуватися з частотою 14 разів на тиждень. З 30-го березня збільшиться кількість рейсів за маршрутом Стамбул-Сана (Ємен) -Аден (Ємен) – Стамбул до 7 разів на тиждень.
З 12-го травня 2015 р. авіакомпанія збільшить частоту польотів до міст Нігеру і Буркіна-Фасо. Рейси за маршрутом Стамбул-Ніамей (Нігер) -Уагадугу (Буркіна-Фасо) – Стамбул будуть виконуватися з частотою 6 разів на тиждень.
З 22-го червня 2015 р. Turkish Airlines планує збільшити кількість рейсів в Ед-Даммам (Саудівська Аравія) до 10 разів на тиждень. Авіакомпанія також збільшує кількість рейсів в міста Мальти. З 29-го березня 2015 р. частота польотів зі Стамбула в Мальту (Мальту) і назад збільшиться до 10 разів на тиждень.
Всі перельоти за даними напрямками здійснюються з/в аеропорт ім. Ататюрка в Стамбулі. Крім того, авіакомпанія збільшує кількість рейсів з аеропорту імені Сабіхі Гекчен в Стамбулі. З 27-го квітня наступного року літаки Turkish Airlines будуть виконувати польоти зі Стамбула (ім. Сабіхі Гекчен) в Дюссельдорф (Німеччина) і Франкфурт (Німеччина) і назад з частотою 14 разів на тиждень відповідно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас