Міненерговугілля проведе позаплановий аудит "Укрінтеренерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерговугілля проведе позаплановий аудит "Укрінтеренерго"

Казна та Політика
327
Міністерство енергетики та вугільної промисловості проведе позаплановий внутрішній аудит держпідприємства зовнішньоекономічної діяльності (ДПЗД) “Укрінтеренерго” (Київ).
Згідно з наказом міністерства №872 від 8 грудня 2014 року, аудит буде проведений за період діяльності підприємства з 1 червня по 8 грудня поточного року.
До складу аудиторської групи увійдуть чотири представники Міненерговугілля.
В ході аудиту планується здійснити аналіз достовірності та законності здійснених витрат, провести оцінку стану збереження активів, а також списання, придбання та передачі в оренду основних фондів підприємства.
Також буде досліджено стан розрахункової дисципліни (обсяг, зміст, терміни і причини утворення дебіторської та кредиторської заборгованості) та проведено аналіз дотримання вимог законодавства при закупівлі товарів, робіт і послуг.
Як повідомлялося, з квітня 2014 посаду директора “Укрінтеренерго” займав Володимир Зіневич. 4 грудня суд санкціонував його арешт в рамках розслідування кримінальної справи про закупівлю вугілля в ПАР, пізніше запобіжний захід змінили на домашній арешт.
“Укрінтеренерго”, крім закупівлі вугілля за кордоном, займається експортом електроенергії, продажем електроенергії в Крим, управляє Калуською ТЕЦ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас