Рада в першому читанні прийняла закон про дерегуляцію бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада в першому читанні прийняла закон про дерегуляцію бізнесу

Казна та Політика
2667
Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляції).
За даний проект закону, зареєстрований під №1580, у першому читанні на засіданні парламенту в четвер проголосували 266 народних депутатів.
Згідно з пояснювальною запискою до проекту закону, який представляв міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, його метою є дерегуляція господарської діяльності, що дозволить Україні піднятися в рейтингу Doing Business.
“Пропонується привести законодавство в окремих сферах у відповідність із законодавством ЄС, а саме в агропромисловому комплексі (стимулювання раціонального використання сільськогосподарських земель і спрощення орендних відносин), при веденні господарської діяльності при виробництві та обігу органічної сільгосппродукції, а також при проведенні розвідувальних робіт, при роботі з об’єктами трубопровідного транспорту, спорудженні нафтових і газових свердловин “, – йдеться в пояснювальній записці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас