Citigroup продасть бізнес в Японії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citigroup продасть бізнес в Японії

Фондовий ринок
240
Одна з найбільших фінансових корпорацій світу Citigroup продасть Sumimoto Mitsui Banking Corporation (SMBC) роздрібний банківський бізнес в Японії, повідомляється в прес-релізі Citigroup.
Продаж бізнесу є черговим заходом корпорації в стратегії з оптимізації роздрібного банківського бізнесу по всьому світу. Роздрібний бізнес Citigroup в Японії задіяв 1,6 тис. співробітників, близько 740 тисяч рахунків клієнтів, а також валютні вкладення на 2,5 трильйона ієн (більше $ 21 млрд).
Корпорація не повідомляє фінансові подробиці угоди, підкреслюючи, що вони не є значними для Citigroup. Передбачається, що угода буде закрита в кінці 2015
Робота корпорацій в країні в секторі надання банківських послуг корпоративним, інституційним і державним клієнтам продовжиться.
“Це хороший підсумок для Citi, співробітників і клієнтів нашого банківського бізнесу в Японії. Крок підтримує глобальну стратегію Citi по концентрації на областях, в яких корпорація володіє конкурентною перевагою”, – заявив генеральний директор Citibank Japan Пітера Еліота.
Банківська група Citigroup, заснована в 1812 р, має понад 5 тис. офісів більш ніж в 100 країнах. Citigroup має суттєвий вплив на весь банківський сектор і фінансову систему США і входить в так звану “велику четвірку” банків країни разом з основними конкурентами – Bank of America, JP Morgan Chase і Wells Fargo.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас