Для погашення боргів по зарплаті київським транспортникам виділять 90 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для погашення боргів по зарплаті київським транспортникам виділять 90 млн грн

Казна та Політика
84
Київська міська рада має намір виділити з міського бюджету кошти на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам комунальних підприємств “Київпастранс” та “Київський метрополітен” шляхом збільшення статутних капіталів цих підприємств на 90 млн грн.
Відповідні проекти рішень були внесені до порядку денного засідання Київради в четвер за пропозицією голови бюджетної комісії міськради Андрія Страннікова.
“Всі ми знаємо, що зараз відбувається із заробітною платою в” Київпастрансі “. Київрада та Київська держадміністрація знайшли можливість шляхом перекидання через статутний капітал погасити заборгованість”, – пояснив він.
За словами Страннікова, з цією метою пропонується збільшити статутний капітал КП “Київпастранс” на 50 млн грн., КП “Київський метрополітен” – на 40 млн грн.
Нагадаємо, що 18 грудня в Києві не вийшли на лінію всі трамваї у зв’язку із заборгованістю по заробітній платі. Загальна сума заборгованості перед працівниками КП “Київпастранс” становила на той момент близько 80 млн грн., потім частину цієї заборгованості Київська міськадміністрація погасила.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас