Рада взяла один день «фори» для доопрацювання змін до Бюджетного кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада взяла один день «фори» для доопрацювання змін до Бюджетного кодексу

Казна та Політика
585
Бюджетний комітет Ради розгляне скасування фінансування пільгового проїзду з держбюджету при підготовці до другого читання змін до Бюджетного кодексу.
За, проголосувало 257 народних депутатів з 307 присутніх у залі. Згідно з озвученими умовам, депутати мають намір протягом одного дня розглянути усі зауваження і пропозиції до неприйнятогов першому читанні законопроекту № 1576 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо захищених видатків)» і після цього винести на голосування доопрацьований законопроект.
Нагадаємо, раніше Рада відхилила зміни до Бюджетного кодексу щодо перегляду захищених видатків.
Народні депутати не підтримали в першому читанні законопроект № 1576 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо захищених видатків)». За відповідне рішення проголосували лише 136 нардепів з 226 мінімально необхідних.
Депутати домовилися дати доручення бюджетному комітету Ради підготувати зміни до Бюджетного кодексу, які враховуватимуть положення закону № 1576.
Цей законопроект передбачає внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо віднесення до захищених видатків загального фонду державного бюджету витрат на охорону закладів культури, вдосконалення механізму надходжень бюджетних установ, вдосконаленням положень щодо пільгового проїзду окремих категорій громадян громадським транспортом.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас