Гонтарєва погодилася прийти в Раду - вона "готова до конструктивного діалогу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарєва погодилася прийти в Раду - вона "готова до конструктивного діалогу"

Казна та Політика
1099
Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва погодилася прийти на засідання Верховної Ради в п’ятницю, 26 грудня.
Про це повідомила прес-служба НБУ в Facebook.
«26 грудня 2014, згідно запрошення і календарного плану роботи Верховної Ради України, голова Національного банку України Валерія Гонтарєва візьме участь у пленарному засіданні парламенту», – йдеться в повідомленні.
Як повідомляється, глава НБУ проінформує депутатів щодо поточного стану справ на грошово-кредитному ринку і в банківському секторі.
«Як неодноразово було заявлено раніше, Валерія Гонтарєва готова до конструктивного діалогу з парламентарями щодо шляхів стабілізації вітчизняної економіки та першочергових кроків владних органів у цьому напрямку», – зазначили в прес-службі.
Відзначимо, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що вже запросив голову Національного банку України Валері. Гонтарєвe для звіту в парламенті.
Як повідомлялося, сьогодні, 24 грудня, Президент України проведе перше робоче засідання Національної ради реформ, в якому візьме участь глава Нацбанку Валерія Гонтарєва.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас