Відправлені в Bitcoin-додатку кошти дозволили отримати в банкоматі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відправлені в Bitcoin-додатку кошти дозволили отримати в банкоматі

Фінтех і Картки
824
Філіппінська Bitcoin-обмінник Coins.ph додав послугу «миттєвий грошовий переказ», яка дозволяє одержувачам вивести відправлені грошові кошти безпосередньо з банкомату, повідомив PaySpaceMagazine з посиланням на CoinDesk.
Мобільний додаток від Coins.ph дозволяє користувачам в будь-якій точці світу внести грошові кошти через Bitcoin-банкомат, для того щоб їх миттєво могли отримати родичі або друзі відправника в звичайному банкоматі.
При цьому грошові кошти користувачі можуть відправити безпосередньо зі своїх Bitcoin-гаманців Coins.ph.
Нова послуга в даний час доступна в рамках програми грошових переказів філіппінського банку Security Bank. Відправник вказує необхідну суму для перекладу в своєму мобільному додатку Coins.ph, після чого до одержувача через SMS-повідомлення приходить ідентифікаційний 16-значний номер.
Відправник також отримує через електронну пошту додатковий чотиризначний номер, який він повинен передати одержувачу. Після чого одержувач зможе зняти кошти в будь-якому з 450 банкоматів Security Bank, розташованих по всій території Філіппін.
Переказати таким способом можна з 500 до 10 000 філіппінських песо ($ 11 – $ 224), з щомісячним лімітом в 100 тисяч песо ($ 2235).
Як повідомлялося раніше, британський Bitcoin-обмінник Yacuna.com надав своїм клієнтам можливість здійснювати миттєві платежі за допомогою таких віртуальних валют, як Bitcoin, Dogecoin і Litecoin.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас