Канада знову вводить ВНЖ за інвестиції - Immigrant Investor Venture Capital — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада знову вводить ВНЖ за інвестиції - Immigrant Investor Venture Capital

Світ
5487
Уряд Канади оголосив про запуск пілотної інвестиційної програми Immigrant Investor Venture Capital, яка дозволить іноземцям отримати канадський вид на проживання за інвестиції. Про це повідомляє Henley & Partners – компанія, що спеціалізується на програмах отримання ВНЖ і громадянства, у тому числі через купівлю нерухомості.
Взяти участь в імміграційній програмі по отриманню ВНЖ в Канаді зможуть тільки досвідчені інвестори, які будуть стимулювати економічне зростання країни і сприяти створенню нових робочих місць.
Згідно з вимогами програми, інвестору потрібно розмістити 2 млн канадських дол. (близько 1,7 млн дол. США) у венчурних фондах, що інвестують в канадські інноваційні стартапи. Інвестиції розміщуються на 15 років. Особистий капітал учасника програми повинен бути не менше 10 млн канадських дол. Інвестори повинні довести свій досвід в інвестиційній або підприємницької діяльності, а також продемонструвати знання англійської або французької мов і наявність вищої освіти. Виконання цих вимог, на думку уряду, гарантуватиме істотний внесок інвестора в економіку Канади, а також готовність іноземця до інтеграції в канадське суспільство.
Заявник, який бажає отримати дозвіл на постійне проживання, повинен продемонструвати, що він фізично перебував у Канаді мінімум два роки з останніх п’яти, тобто близько 730 днів.
Заявки на участь у програмі почнуть прийматися в кінці січня 2015. За словами експертів Henley&Partners, оскільки це пілотна програма, то уряд розгляне тільки 50 «тестових» кейсів протягом першого року після запуску програми. Потім, можливо, умови будуть переглянуті відповідно до досягнутих результатів.
«Канада є однією з найпривабливіших країн для успішних і талановитих бізнесменів при плануванні місця проживання. Нова програма більш ефективна і чітко націлена на тих іноземців, які здатні принести значну вигоду для економіки та розвитку держави », – коментує Ірина Симонян, директор з маркетингу компанії Henley&Partners, що здійснює просування програми у всьому світі.
Нова інвестиційна програма приходить на зміну старій, закритою в лютому 2014. Попередні програми, на думку уряду, не внесли істотний внесок в економічне зростання країни.
За матеріалами:
Tranio.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас