Прокуратура порушила справу проти одного з телеканалів за фактом ухилення від сплати податків на суму понад 20 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура порушила справу проти одного з телеканалів за фактом ухилення від сплати податків на суму понад 20 млн грн

Кримінал
805
Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом умисного ухилення від сплати податків у розмірі 23,7 млн грн з боку службових осіб підприємства у сфері інформаційної діяльності, повідомляється в прес-релізі прокуратури Києва в понеділок.
“Встановлено, що протягом 2013 під час операцій у сфері телевізійного мовлення та надання послуг з розміщення реклами в ЗМІ службові особи підприємства необґрунтовано занизили фінансові зобов’язання перед державою на загальну суму понад 23,7 млн грн”, – наголошується в повідомленні.
Зокрема, на 22,4 млн грн було зменшено розмір податку на прибуток іноземних юридичних осіб, податку на прибуток на суму 1 млн грн і ПДВ на суму 405 тис. грн.
Досудове розслідування проводить слідче управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі Головного управління Державної фіскальної служби в Києві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас