Китайський виробник смартфонів Xiaomi може бути оцінений у понад $45 мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський виробник смартфонів Xiaomi може бути оцінений у понад $45 мільярдів

Фондовий ринок
356
Китайський виробник бюджетних смартфонів Xiaomi може бути оцінений в понад 45 млрд доларів в рамках нового раунду інвестицій. Про це повідомляє газета The Wall Street Journal.
За її даними, Xiaomi веде переговори про продаж частини своїх акцій на суму понад 1 млрд доларів групі інвесторів на чолі з інвестиційним фондом All-Stars Investments, яким керує колишній аналітик американського банку Morgan Stanley Річард Джі.
Крім All-Stars Investments і DST Global, в новому раунді інвестицій беруть участь сінгапурський суверенний фонд GIC і компанія, пов’язана з гендиректором інтернет-гіганта Alibaba Джеком Ма. DST Global і GIC раніше вже інвестували в Xiaomi.
Як пише The Wall Street Journal, угода із залучення нових інвестицій може бути закрита вже 22 грудня. В рамках останнього раунду інвестицій, що відбувся в серпні минулого року, Xiaomi була оцінена в 10 млрд доларів.
Як зазначає газета, при оцінці бізнесу в 45 млрд доларів китайський виробник смартфонів стане одним з найдорожчих технологічних стартапів у світі. На початку поточного місяця онлайн-сервіс замовлення таксі Uber привернув раунд фінансування на 1,2 млрд доларів, виходячи з оцінки бізнесу компанії в 41 млрд доларів.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас