Зварено в Білому домі: Барак Обама перетворив президентську резиденцію в пивоварню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зварено в Білому домі: Барак Обама перетворив президентську резиденцію в пивоварню

Світ
1742
Президент США Барак Обама став довічним членом Асоціації домашніх пивоварів Америки. Так організація відзначила його заслуги на цьому терені – Обама став першим президентом США, який зварив оригінальне пиво в Білому домі, пише The New York Daily News.
Як повідомляє видання, Обама придбав мікропивоварню ще в 2011 році, коли шукав собі нове захоплення. Тоді ж він попросив свого шеф-кухаря Сема Каса попрацювати над рецептом пива. Кас звернувся за порадою до місцевих домашнім пивоварам і в підсумку розробив два оригінальних рецепта – White House Honey Ale та Honey Porter. Для їх приготування використовується мед з вулика, встановленого на Південній галявині Білого дому.
“Ми дуже здивувалися, коли виявилося, що пиво вийшло – адже ніхто з нас раніше його не варив”, – сказав Касс про результати першого досвіду в цій справі.
Американська асоціація домашніх пивоварів об’єднує 1,2 мільйона людей. В організації заявили, що таким чином вони подякували Обамі і Касу за “готовність експериментувати і поділитися з країною своїми відмінними рецептами”.
Варто відзначити, що перший президент США Джордж Вашингтон також був великим поціновувачем пива, яке в тому числі варили і в нього в маєтку Маунт-Вернон. Рецепт його улюбленого пива, написаний власною рукою, зберігається в колекції рукописів Нью-йоркській публічної бібліотеки. Однак Вашингтон ніколи не жив у Білому домі – першим президентом, який в’їхав у збудовану резиденцію, став його наступник, другий президент США Джон Адамс.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас