ЄБРР вводить програму консультативної допомоги українському агробізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР вводить програму консультативної допомоги українському агробізнесу

Аграрний ринок
238
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) розпочав реалізацію програми консультативної допомоги українському агробізнесу, орієнтовану на малі та середні підприємства сектора.
“Ця програма фінансується ЄБРР через мультидонорський рахунок стабілізації та сталого розвитку України та має бюджет EUR750 тис., розрахований на наступні три роки”, – йдеться в прес-релізі банку.
Згідно з повідомленням, в рамках даної програми компанії зможуть отримати професійні консультації, які допоможуть їм покращити операційні показники, корпоративне управління, стандарти харчової безпеки і якості.
“Такі експертні консультації можуть зіграти вирішальну роль у підготовці малих і середніх підприємств до розв’язання завдань, пов’язаних з майбутнім зростанням”, – процитована в прес-релізі директор відділу підтримки малого бізнесу ЄБРР Шарлотта Руе.
За останні два роки в рамках такої програми було ініційовано 32 проекти в 11 країнах Східної Європи, Центральної Азії, Кавказу і Південно-Східного Середземномор’я. Більше третини компаній, що беруть участь в програмі, вже отримали доступ до місцевого або міжнародного фінансування для подальшого зростання.
ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на грудень 2014 р. банк виділив майже EUR10 млрд ($12,4 млрд) у рамках 342 проектів у країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас