ДФС виявила вже понад 92 тис. нелегальних працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС виявила вже понад 92 тис. нелегальних працівників

Казна та Політика
1518
Протягом 11 місяців поточного року ДФС виявила понад 92 тис. нелегальних працівників. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.
“Протягом січня-листопада 2014 фахівцями Державної фіскальної служби України виявлено понад 92 тис. найманих осіб, праця які використовувалися роботодавцями без укладання трудових угод. За результатами перевірки порушники сплатили до бюджету близько 19 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та близько 36 млн. грн. єдиного внеску “, – йдеться в повідомленні.
Крім того, до державної реєстрації залучено понад 29 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації. До бюджету додатково надійшло майже 12 млн. грн. податків.
За даними ДФС, з початку 2014 року в ході перевірок порушення податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів фізичним особам зафіксовано в 59 проц. від перевірених. За виявленими фактами порушень до бюджету донараховано майже 408 млн. грн. податку на доходи фізосіб та штрафних санкцій.
“Крім того, за результатами спільних заходів ДФС та органів місцевої влади більше 48 тис. підприємців, які виплачували зарплату своїм робітникам менше мінімальної, підвищили рівень оплати праці. В результаті бюджет додатково отримав понад 87 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб”, – повідомляє прес-служба ГФС.
Загалом, з початку 2014 року до бюджету надійшло майже 64 млрд. грн. податку на доходи фізичних осіб.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас