Найважливіші цифри і цитати середи, 17 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 17 грудня

2740
Найважливіші цифри і цитати середи, 17 грудня:
  • Ціна нафтового кошика ОПЕК впала на 3,5% і зупинилася нижче $56 за бар
  • “Укравтодор” оцінив мінімальну річну фінансову потребу на утримання доріг в 6 млрд грн
  • З початком опалювального сезону Україна збільшила споживання газу на 54%
Глава наглядової ради банку “Національний кредит” Андрій Оністрат про призупинення девальвації гривні
“Щоб зупинити різке зниження курсу гривні необхідно ввести мораторій на дострокове зняття депозитів для населення, обмежити можливість зняття коштів з поточних рахунків 10 тис. грн в день, а також ввести жорсткі адміністративні заходи для” конвертаторів “. Крім того, в розрахунок нормативу обов’язкового резервування необхідно включити каси і залишки на всіх коррахунках “.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк про курс гривні до долара, закладеного в державний бюджет
“Зараз ми розраховуємо бюджет. У нас два варіанти: або нинішній курс, який зараз встановлений Національним банком, або додаткове допущення 17 … Кабмін чекає від Національного банку прогнозу курсу гривні на наступний рік, оскільки саме НБУ відповідно до Конституції є відповідальним за курс національної валюти “.
Член НКРЕКУ Андрій Герус про графіку відключення електроенергії
“Проаналізував графік відключення електроенергії і як його здійснюють природні монополісти (обленерго). Виявляється, Дніпрообленерго (СКМ) знижувало споживання для ArcelorMittal Кривий Ріг до 60% від добового, проте Північний ГЗК, Центральний ГЗК, Павлоградвугілля (усі – СКМ) взагалі відсутні в графіку аварійних відключень. З таким підходом іноземні інвестори в Україну не прийдуть, якщо затягувати паски, то всім, а не тільки конкурентам”.
Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін про те, як новий міністр інфраструктури розчарувався в 90% своїх друзів
“Ось з Пивоварський я вчора розмовляв. Він каже, що взагалі перестав відповідати на телефонні дзвінки і розчарувався в 90% своїх друзів, тому що до нього просто черга стоїть людей, які хочуть прийти на роботу в “Укрзалізницю”, адміністрацію морських портів, в саме міністерство, в якісь ще підрозділу”.
Президент України Петро Порошенко про вплив олігархів на українську владу
“Гарантую, що олігархи ніколи вже не матимуть впливу на українську владу. Я для цього все зроблю … Якщо, проте, хтось буде намагатися втручатися в політику, використовувати контакти у владі для самозбагачення, ми продемонструємо рішучість, бо у світі такі дії мають однозначну назву – корупція”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас