Мільярдер Косюк знову призначений CEO агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" - після того, як він пішов з адміністрації Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер Косюк знову призначений CEO агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" - після того, як він пішов з адміністрації Порошенко

Фондовий ринок
853
Юрій Косюк на зборах ради директорів 16 грудня знову був призначений на посаду головного виконавчого директора (CEO) агрохолдингу “Миронівський хлібопродукт”.
Юрій Мельник, який очолював правління МХП на час відсутності Ю.Косюка, призначений на посаду головного операційного директора (COO).
Як повідомлялося, Ю. Косюк указом президента Петра Порошенка від 9 грудня був звільнений з посади першого заступника глави Адміністрації президента, на яку він був призначений 3 липня. Разом з тим іншим указом він був призначений позаштатним радником президента.
“Миронівський хлібопродукт” є найбільшим виробником курятини в Україні (ТМ “Наша Ряба”). Займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, інших продуктів харчування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас