Компанія Deloitte&Touche проведе незалежну оцінку майна Укрзалізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Deloitte&Touche проведе незалежну оцінку майна Укрзалізниці

Казна та Політика
370
Комітет з конкурсних торгів Укрзалізниці акцептував пропозицію відкритих конкурсних торгів компанії Deloitte & Touche з проведення незалежної оцінки майна Укрзалізниці на суму 15 млн грн, як найкраща з усіх запропонованих компаніями-оцінювачами. Про це повідомили в прес-службі залізниці.
У грудні комітет з конкурсних торгів Укрзалізниці відновив процедуру закупівлі послуг з незалежної оцінки майна Укрзалізниці. Це стало можливим після того, як Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив, що рішення АМКУ про скасування конкурсу з проведення незалежної оцінки майна Укрзалізниці є незаконним.
Всього комітет з конкурсних торгів Укрзалізниці розглядав пропозиції двох учасників – компаній Deloitte&Touche і Ernst&Yоung. Конкурсна пропозиція третього учасника – компанії Baker Tilli Ukraine було відхилено у зв’язку з невиконанням умов документації конкурсних торгів.
Таким чином, при розгляді пропозицій двох учасників було прийнято рішення про акцепт пропозиції конкурсних торгів компанії Deloitte&Touche на суму 15 млн грн, як найбільш вигідного, адже компанія Ernst&Young оцінила вартість своїх послуг у 17 млн грн.
Передбачається, що договір з переможцем конкурсних торгів з незалежної оцінки майна – компанією Deloitte&Touche буде укладено 26 грудня 2014.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас