Велика французька компанія Gaz de France запропонувала поставляти вугілля в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика французька компанія Gaz de France запропонувала поставляти вугілля в Україні

Енергетика
1021
Україна веде переговори про постачання вугілля з французькою компанією Gaz de France. Про це розповів глава міністерства енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин.
“До нас звертався Gaz de France, який є великим оператором в цьому сегменті. У нього 140 блоків теплової генерації. Комерційні переговори тривають … про забезпечення вугіллям Центренерго”, – сказав Демчишин.
За його словами, компанія пропонувала послуги із забезпечення вугіллям «Центренерго» і сторони можуть домовитися про співпрацю вже наступного тижня
“Питання в комерційних умовах. Наразі тривають переговори з Центренерго. Однозначно, такі компанії, як Gaz de France, можуть допомогти. Вони розуміють ринок, вони – великий гравець, і за рахунок свого портфеля можуть впливати на постачальників, оптимізувати логістику. Сподіваюся, рішення по кооперації буде на наступному тижні “, – зазначив глава Міненерговугілля.
Він також додав, що якщо сили АТО вирішать питання з деблокацією Дебальцевого, в України буде можливість збільшити обсяг поставок вугілля з вітчизняних держшахт.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас