Чистка триває: звільнено голів "Укрспирту", Аграрного фонду та ДПЗКУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чистка триває: звільнено голів "Укрспирту", Аграрного фонду та ДПЗКУ

Казна та Політика
763
Міністерство аграрної політики та продовольства України звільнило керівників ДП “Укрспирт”, Аграрного фонду та Державної продовольчо-зернової корпорації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МінАП в Facebook.
“Окремий напрямок діяльності Міністерства – очищення від корупції і тіньових схем”, – заявив міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко.
“Перші голови полетіли. Звільнено керівництво Державної продовольчої зернової корпорації України. Проводиться її аудит”, – підкреслив Павленко.
Він також повідомив про прийняття урядового рішення про звільнення керівництва ДП “Укрспирту” і Аграрного фонду. “Ці галузі важливі для економічної стабільності держави і їх повинні очолювати професійні люди з бездоганною репутацією. Очікуються зміни на інших важливих державних підприємствах галузі. Але всі вони будуть фокусуватися на ефективності та боротьбу з корупцією”, – зазначив Павленко.
За його словами, міністерство буде працювати прозоро, в щільній комунікації з галузевими асоціаціями та експертними колами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас