Найважливіші цифри і цитати вівторка, 16 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 16 грудня

1854
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 16 грудня:
  • Австралія виділяє Україні $100 млн
  • Мінфін України залучив 1 млрд грн на позаплановому аукціоні ОВДП
  • Четверта хвиля мобілізації в Україні триватиме “1,5-2 місяці”: http: //news.finance.ua/ua/news/-/340743
  • Бензин пішов вгору: WOG підняв ціну відразу на 1 грн
Експерт інформаційно-аналітичного центру FOREX CLUB в Україні Марія Сальникова про девальваційні побоювання українців
“У перспективі на перший квартал 2015 девальваційні побоювання населення будуть залежати від того, як швидко курс долара досягне позначки 20 грн. Якщо це відбудеться в січні, то в лютому-березні девальваційні оцінки будуть триматися на високому рівні, однак навряд чи будуть рости . Відмітка 20 грн. за долар зараз є найближчим психологічним рівнем на валютному ринку країни”.
Екс-президент України Віктор Ющенко про політику НБУ
“Мені політика НБУ не подобається, але її треба розглядати в контексті – не може глава Національного банку вийти на трибуну і сказати: шановні, ми докотилися до такої точки, де національним інтересам сьогодні відповідає розробка глобальної національної програми порятунку фінансових інститутів. Не вистачить політичного голосу, не вистачить уваги в парламенті, нема належного статусу цього питання”.
Президент США Барак Обама про великі військові операції за кордоном
“Час розгортання великих сухопутних сил, які надають допомогу в державному будівництві за кордоном, підходить до кінця … Але як Верховний головнокомандувач, я хочу бути впевненим, що ви готові до виконання всього кола завдань, що стоять перед вами. Ми будемо як і раніше мати найбільш підготовлені, найголовніше, найкращим чином укомплектовані військовою технікою за всю історію війська, тому що світ як раніше закликатиме до вас “.
“Ринок буде перекуплений, коли ціни впадуть набагато нижче собівартості, яка знижується так само швидко, як ціна, а це означає, що виробники нафти можуть скоротити витрати, при цьому не знижуючи, а, можливо, навіть підвищуючи здобич”.
Народний депутат Іван Крулько про курс долара, закладеному в бюджеті
“Бюджет був розрахований виходячи з курсу 13 гривень за долар, що не відповідає сьогоднішнім реаліям … Ми готові без вихідних працювати над законом про держбюджет. В той же час, не може бути ситуацій, щоб під виглядом того, що у нас криза і війна, цей бюджет буде прийматися з вечора на ранок – в обговоренні повинна взяти участь громадськість”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас