Кличко пообіцяв навести порядок з МАФами до весни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко пообіцяв навести порядок з МАФами до весни

Казна та Політика
620
До весни столична влада наведе порядок з МАФами. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам під час перерви в засіданні Київради.
“За інформацією департаменту благоустрою, кожен день у Києві демонтуються близько 10 МАФів. Був великий спротив: одні демонтуємо – інші ставлять. Я підняв це питання перед керівниками міліції, щоб такого не відбувалося. А також наголошую, що керівники районів несуть персональну відповідальність. Якщо нові МАФи будуть ставити, будемо ставити питання про подальше перебування таких керівників на посадах, адже вони стежать за порядком в районі. Упевнений, що до весни порядок з МАФами наведемо. Це ключове завдання. І я його виконаю”, – зазначив Віталій Кличко.
Він сказав, що сьогодні ситуація з МАФами поступово налагоджується, а столична влада залучає додаткову техніку для демонтажу незаконних кіосків. Мер Києва також зазначив, що найближчим часом міська адміністрація представить загальну схему розміщення МАФів у столиці. “МАФи не будуть псувати зовнішній вигляд міста, не будуть знаходитися в червоних зонах і не будуть заважати пересуванню киян”, – підкреслив Київський міський голова.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас