Boeing збільшив викуп акцій до $12 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing збільшив викуп акцій до $12 млрд

Фондовий ринок
212
Найбільший світовий виробник авіаційної, космічної та військової техніки, американський концерн Boeing Co., збільшить обсяг обсягу викупу власних акцій до $12 млрд і підвищить розмір квартальних дивідендних виплат на 25%, повідомляється в прес-релізі компанії.
В рамках колишньої програми викупу цінних паперів, схваленої минулого року, залишилися невикористаними кошти обсягом близько $4,8 млрд, йдеться в повідомленні Boeing.
У поточному році концерн викупив свої акції на суму $6 млрд. Компанія більше не має наміру проводити подібні операції до кінця поточного року, а відновить їх у січні наступного року, вказано в повідомленні. Тривалість програми викупу не визначена, однак авіаконцерн в даний час планує, що купівлі акцій на відкритому ринку або в рамках приватних домовленостей будуть здійснені в наступні 2-3 роки.
Boeing наростила дивіденди до 91 цента на акцію з 73 центів. Вони будуть виплачуватися акціонерам з 6 березня, закриття реєстру призначено на 13 лютого.
З початку 2014 р. капіталізація концерну знизилася на 11% порівняно зі зростанням фондового індексу Dow Jones Industrial Average на 3,6% за той же період.
Чистий прибуток американського концерну Boeing Co. зріс на 18% в III кварталі 2014 р. завдяки сильному попиту на авіалайнери, при цьому фінансові результати перевершили очікування аналітиків. Середня оцінка річного прибутку за підсумками опитування аналітиків Уолл-стріт становить $8,28 на акцію при виручці в $89,6 млрд.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас