Греція продає 20 островів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція продає 20 островів

Нерухомість
4260
Грецькі острови є сімейним надбанням, ретельно охороняються і передаються у володіння тільки всередині сімейних кланів. На продаж виставляються дуже рідко і в дуже маленькій кількості, пише The Wall Street Journal.
Однак тепер ситуація змінилася: зростаючий попит з боку іноземних інвесторів, падіння цін і зміни в грецькому податковому законодавстві зіграли свою роль, і тепер бажаючі можуть придбати 20 невеликих островів.
Видання називає вже кількох щасливих володарів островів. Зокрема, дочка російського мільярдера 25-річна Катерина Риболовлєва придбала за 126 млн євро острів Скорпіос. Його продала внучка легендарного грецького судновласника Аристотеля Онассіса. 45 років тому саме тут Аристотель заручився з Жаклін Кеннеді.
Неподалік від Скорпіоса розташований маленький острів Оксіа, який придбав колишній емір Катару шейх Хамад бін Халіфа аль-Тані.
Бажаючі купити грецький острів можуть зіткнутися з дуже різними цінами: вони варіюються від 2-3 до 100 млн євро. Ціна залежить від багатьох параметрів: наявності водопроводу і електрики, а також причалу для яхти. При цьому ціни зараз, за даними експертів з нерухомості, на 30% нижчі від докризових.
За матеріалами:
Euromag.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас