Fiat Chrysler розмістить 87 млн акцій на $2,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fiat Chrysler розмістить 87 млн акцій на $2,5 млрд

Фондовий ринок
59
Італо-американський автовиробник Fiat Chrysler Automobiles NV розмістить 87 млн акцій за ціною $11 за один цінний папір, говориться в повідомленні компанії. На закриття торгів у Нью-Йорку в середу вартість паперів автовиробника склав $11,47.
Андеррайтери випуску паперів отримають опціон на покупку додатково 13 млн звичайних акцій Fiat Chrysler, відзначають в компанії.
Крім цього, автовиробник має намір розмістити конвертовані облігації на $2,5 млрд. Облігації з щорічним купоном в 7,88% будуть конвертовані в акції Fiat Chrysler в грудні 2016 року.
Андеррайтери цього розміщення зможуть придбати додатково бонди на суму $375 млн.
Fiat Chrysler прагне залучити капітал, щоб скоротити розмір боргу, а також профінансувати дорогий план розробки нових моделей автомобілів.
У компанії відзначають, що надходження від розміщення акцій та облігацій будуть спрямовані на загальнокорпоративні цілі.
Організаторами розміщення акцій Fiat Chrysler є JPMorgan, Goldman Sachs, Barclays, UBS, Citigroup, BofA Merrill Lynch і Morgan Stanley, розміщення облігацій Goldman Sachs, JPMorgan, Barclays, UBS, Citigroup, BofA Merrill Lynch і Morgan Stanley.
У жовтні цього року Fiat Chrysler отримала лістинг в Нью-Йорку. Компанія також розглядає можливість проведення IPO підрозділу Ferrari в наступному році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас