Apple і IBM випускають першу серію бізнес-додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple і IBM випускають першу серію бізнес-додатків

Технології&Авто
822
Компанії Apple і IBM представили першу серію рішень IBM MobileFirst for iOS, розроблену з урахуванням експертизи IBM в області великих даних і аналітики, у форматі нового класу бізнес-додатків і підтримки хмарних сервісів для корпоративних користувачів iPhone і iPad.
Рішення IBM MobileFirst тепер доступні корпоративним замовникам в таких областях, як банківська сфера, роздрібна торгівля, страхування, фінансові послуги, телекомунікації, а також для державних органів та авіакомпаній. Клієнти IBM, в тому числі компанії Citi, Air Canada, Sprint і Banorte, сьогодні оголосили про підтримку рішень IBM MobileFirst for iOS.
“Наші рішення безпосередньо націлені на нове завдання бізнесу – інтелектуальні технології, що створюють нові можливості на стику великих даних та індивідуальної залученості, – сказала Бріджет ван Кралінген, старший віце-президент IBM Global Business Services. – Наше партнерство об’єднує багатий галузевий досвід і неперевершене лідерство IBM у сфері обчислювальних технологій з легендарною зручністю використання і прекрасним дизайном продуктів Apple. Ми прагнемо підвищити продуктивність нового покоління бізнес-професіоналів “.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас