За добу в Харкові ліквідували 16 підпільних гральних закладів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За добу в Харкові ліквідували 16 підпільних гральних закладів

Кримінал
850
На Харківщині протягом доби правоохоронці вилучили грального обладнання на півмільйона гривень. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в Харківській області.
За повідомленням, працівниками Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУМВС України в Харківській області виявлено 16 об’єктів, власники яких організували та здійснювали незаконну діяльність у сфері грального бізнесу.
Заклади розташовувалися в різних районах міста, в тому числі і в центральній частині. Із загального числа виявлених “точок” – 8 залів з ігровими автоматами і 8 букмекерських контор. Правоохоронці вилучили 42 системних блоки, 18 моніторів, 48 ігрових автоматів і 3 рулетки. За попередніми даними загальна сума грального обладнання становить близько 500 тисяч гривень.
За вказаними фактами порушено кримінальні провадження за ч.1 ст. 203-2 (заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, що карається штрафом від 10 до 40 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Слідчі дії тривають.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас