Київська влада закликає власників МАФів інформувати про факти корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада закликає власників МАФів інформувати про факти корупції

Казна та Політика
289
Київська міська влада закликає столичних підприємців у разі виявлення будь-яких корупційних дій з боку інспекторів з благоустрою звертатися безпосередньо до Департаменту міського благоустрою та охорони навколишнього середовища. Про це заявив директор Департаменту Дмитро Білоцерківець.
“Враховуючи, що людський фактор завжди буде існувати, прошу киян і підприємців повідомляти нам про будь-які корупційні пропозиції з боку інспекторів. У свою чергу, київська влада рішуче реагуватиме на такі прояви корупції”, – сказав він.
Крім того, Дмитро Білоцерківець повідомив, що за результатами спілкування із столичними підприємцями та активістами, була виявлена поширена корупційна схема у сфері благоустрою, яка системно працювала раніше.
“Інспектор з благоустрою видає власнику МАФу припис про порушення правил благоустрою та попередження про те, що даний об’єкт планується знести вже на наступний день, залишаючи номер телефону. Підприємець, зателефонувавши, отримував пропозицію відстрочити знесення за певну суму. За фактом же, найчастіше знесення даного об’єкта навіть не планувалося “, – пояснив він.
Директор департаменту благоустрою також запевнив, що міськдержадміністрація працює над тим, щоб повністю змінити систему: “Ми продовжуємо активно чистити інспекцію, залучаючи патріотичну молодь до роботи”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас