Кличко: в Україні потрібно "добити" корупцію, яка лякає інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: в Україні потрібно "добити" корупцію, яка лякає інвесторів

Казна та Політика
400
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з міністром у справах Європи Девідом Лідінгтоном в Лондоні. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
В.Кличко зазначив, що Україна, яка зробила свій вибір європейського шляху розвитку, повинна якнайшвидше подолати залежність від Росії.
“Агресія проти України пов’язана насамперед із європейським вибором нашої держави. Це – не локальний конфлікт на Донбасі. Це – війна, яка загрожує дестабілізації в Європі. Тому Європа повинна бути згуртованою, щоб цього не допустити. А в України, яка вибрала європейське майбутнє , немає іншого шляху, як побороти залежність від Росії, – економічну, політичну, ментальну зрештою. І зробити це потрібно якомога швидше “, – зазначив Віталій Кличко.
Він зазначив, що для досягнення цієї мети необхідно екстрено втілювати реформи в Україні і “добити” корупцію, яка заважає змінам і лякає інвесторів, які хочуть вкладати гроші в Україну.
Девід Лідінгтон зазначив, що Україна прийняла важливе рішення – йти європейським шляхом. І Великобританія підтримує право України самій вибирати своє майбутнє і приймати рішення, незалежно від зовнішнього втручання. І також сьогодні важливо, щоб Європа і світ мали об’єктивну і неупереджену інформацію про те, що відбувається в Україні.
Також в Лондоні Віталій Кличко зустрінеться з членом парламенту, головою міжпарламентської групи дружби Великобританія – Україна Джоном Віттінгдейлом, мером Лондона Борисом Джонсоном, візьме участь в Українському інвестиційному саміті, організованому Інститутом Адама Сміта.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас