Пластмасові жетони в метро Києва вилучать з обігу в 2015 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пластмасові жетони в метро Києва вилучать з обігу в 2015 році

Казна та Політика
554
Протягом наступного року в Київському метрополітені будуть повністю вилучені з обігу пластмасові жетони. Про це в коментарі повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Олександр Бортник.
Він, зокрема, зазначив, що в рамках проекту “Створення єдиної загальноміської автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів у наземному і підземному міському пасажирському транспорті” Електронний квиток “планується введення проїзних квитків на основі пластикових електронних безконтактних карток.
“Що стосується повної відмови від пластмасових жетонів, то з обігу вони будуть вилучені протягом 2015 року”, – сказав А.Бортнік, додавши, що, оскільки проект “Електронний квиток” інвестиційний, то реалізація такої реформи виконується повністю за кошти інвестора.
Нагадаємо, в рамках реалізації проекту з автоматизованою продажу засобів оплати проїзду, з 10 листопада 2014 на станціях “Кловська”, “Театральна” і одному з вестибюлів станції “Героїв Дніпра” припинено продаж жетонів через касу. Вони реалізуються виключно через автомати, розташовані у вестибюлі станції.
У такому режимі з 3 жовтня працює станція “Поштова площа”, а на станціях “Деміївська” і “Голосіївська” автомати з продажу жетонів, реалізації та поповнення безконтактних карток повністю замінили каси.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас