НБУ ліквідував банк "Золоті ворота" - власники не захотіли його рятувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ ліквідував банк "Золоті ворота" - власники не захотіли його рятувати

Кредит&Депозит
1904
Національний банк України прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АТ “Банку “Золоті ворота”. Про це йдеться в повідомленні НБУ на його сторінці в Facebook.
“Враховуючи пропозиції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про відкликання банківської ліцензії та ліквідації АТ” Банк “Золоті ворота”, керуючись вимогами чинного законодавства Правління Національного банку України 4 грудня 2014 прийняло постанову про відкликання банківської ліцензії та ліквідації АТ “Банк” Золоті ворота”, – сказано в повідомленні.
З 5 грудня відкликається банківська ліцензія, генеральна ліцензія на здійснення валютних операцій і починається процедура ліквідації зазначеного банку.
Коментуючи таке рішення регулятора, директор генерального департаменту банківського нагляду Алла Шульга констатувала, що акціонери банку не скористалися наданою можливістю відновлення роботи банку, не виконали вимоги Національного банку і не забезпечили фінансову підтримку банку для відновлення його діяльності.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас