В магазини Duty Free в аеропорту "Бориспіль" протягом 2-3 років вкладуть 10 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В магазини Duty Free в аеропорту "Бориспіль" протягом 2-3 років вкладуть 10 млн євро

Кредит&Депозит
746
Німецька компанія Gebruder Heinemann через свого партнера ТОВ “БФ енд ГХ Тревел Рітейл” має намір інвестувати в розвиток магазинів безмитної торгівлі в міжнародному аеропорту “Бориспіль” 10 млн євро протягом 2-3 років, повідомив генеральний директор ТОВ “БФ енд ГХ Тревел Рітейл” Олександр Шевченко.
У свою чергу, член правління Gebr.Heinemann Клаус Хайнеманн зазначив, що компанія вже інвестувала в магазини безмитної торгівлі в київському аеропорту близько 10 млн євро.
В даний час в термінальному комплексі “D” аеропорту “Бориспіль” представлено сім магазинів безмитної торгівлі компанії Gebr.Heinemann загальною площею близько 3 тис. кв.м. В магазинах пропонуються парфумерія, косметика, аксесуари, одяг, кондитерські вироби, а також дитячий одяг та іграшки. Крім того, компанія відкрила недавно в аеропорту бутіки Victoria’s Secret і Hugo Boss.
В аеропорту “Бориспіль” найближчим часом також планується відкриття двох нових магазинів Duty Free компанії Gebr.Heinemann.
Нагадаємо, ТОВ “БФ енд ГХ Тревел Рітейл” в червні 2014 р. була визнана переможцем в конкурсі на право укладення договорів оренди нерухомого держмайна в терміналі “D” держпідприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, проведеному Фондом державного майна України на оренду площ під розміщення восьми об’єктів площею 2110,7 кв. м.
Крім того, у вересні компанія виграла конкурс на оренду приміщення площею 640,5 кв. м на другому поверсі терміналу “B” аеропорту.
ТОВ “БФ енд ГХ Тревел Рітейл” разом зі своїм партнером – німецькою компанією Gebr.Heinemann – має досвід роботи в аеропорту “Бориспіль” протягом п’яти років. Gebr.Heinemann є четвертою в світі компанією за обсягом продажів і одним з найбільших світових лідерів у сфері безмитної торгівлі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас