"Укренерго" ввело графіки відключень електроенергії в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укренерго" ввело графіки відключень електроенергії в Києві

Енергетика
4381
ДП НЕК “Укренерго” ввело графіки обмеження потужності і графіки аварійних відключень в Києві. Про це повідомили в прес-службі ДП НЕК “Укренерго”.
НЕК“Укренерго“довело до виконання ВАТ“Київенерго“введення в дію графіків обмеження споживання електричної потужності в м.Києві на 77 МВт в періоди з 8.00 до 11.00 і з 16.00 до 22.00 4 і 5 грудня 2014”, – йдеться в повідомленні.
Також зазначено, що сьогодні, 4 грудня, в 9.11 були аварійні відключення в Києві, що дозволило обмежити потужність в обсязі 149 МВт. “Дані заходи застосовуються з метою забезпечення живучості та надійної роботи об’єднаної енергосистеми України. В ОЕС України склався гостродефіцитний баланс вироблення і споживання електроенергії у зв’язку з відключенням енергоблоку Запорізької АЕС і значною кількістю блоків ТЕС, що перебувають на ремонті”, – пояснили в прес-службі.
У свою чергу, у ВАТ “Київенерго” повідомляють, що застосовують графіки обмеження споживання електроенергії на промислових підприємствах і організаціях, які не належать до сфери життєзабезпечення, соціального та житлового фонду Києва. Також зазначено, що відключення від електроенергії споживачів відбуватиметься не більше ніж на 2 години. Графіки аварійних відключень узгоджені з органами місцевого самоврядування.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас