В Україні з'явиться антирейдерський call-центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явиться антирейдерський call-центр

Казна та Політика
415
Власники київського підприємства АТЕК, яке нещодавно піддалося рейдерському захопленню, оголосили про створення Українського антирейдерського товариства.
Дана ініціатива покликана об’єднати всіх постраждалих від рейдерських захоплень і судового свавілля. В рамках проекту буде створено call-центр, який збере інформацію про всі спроби захоплення і про безпосередньо незаконні вторгнення на українські підприємства.
“Сьогодні як ніколи актуально створення подібної“гарячої лінії“для підприємств, які зазнали незаконних рейдерських захоплень. На даний момент в Україні багато організацій, які стали жертвами корупційних схем. Це не тільки АТЕК, але і готель“Славутич”, МК“Запоріжсталь”, Одеський НПЗ, а також інші великі і стратегічно важливі підприємства. Саме тому створюваний call-центр – це, в першу чергу, антирейдерський, антикорупційний і громадський проект”, – зазначає голова наглядової ради ПАТАТЕК“Андрій Нагребельний.
За словами організаторів, вся інформація, що надходить в call-центр, буде повністю прозорою і буде перебувати у відкритому доступі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас