Канада збільшує інвестиції в Індію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада збільшує інвестиції в Індію

Світ
207
Найбільший пенсійний фонд Канади нарощує свої інвестиції в Індію і шукає місцевих партнерів, бо прем’єр-міністр Нарендра Моді полегшує правила і відкриває економіку обсягом $1,9 трлн для іноземного капіталу.
Інвестиційна Рада канадського пенсійного фонду, яка управляє активами обсягом $206 млрд має намір збільшити вкладення в південноазіатську економіку на $1,5 млрд, в яку інвестує з 2010 року, заявив Марк Мачин, який курирує міжнародний розподіл інвестицій.
“Індія є ключовим зростаючим ринком для довгострокових вкладень CPPIB”, – зазначив Мачин. “Ми будемо продовжувати шукати інвестиційні можливості, які можуть включати в себе прямі інвестиції, і будемо прагнути знайти прагматичних місцевих партнерів”, – сказав він, не вдаючись у подробиці.
Канадський пенсійний фонд – в числі найбільших інвестиційних інститутів, і він вважає Індію привабливим ринком, незважаючи на те що п’ять найбільших економік світу демонструють слабке зростання. Норвезька Norges Bank Investment Management, найбільший суверенний фонд з активом в $870 млрд, заявив у жовтні, що планує істотно збільшити свої індійські вкладення.
У максимальному виграші поки ті хедж-фонди, що інвестують в Індію: у III кварталі вони показали зростання на 4%, яке продовжилося і на початку IV кварталу, а за рік зростання склало 41,9%. Ринок акцій Індії продемонстрував таким чином свої надії на нового прем’єр-міністра країни Нарендру Моді.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас