Лоукостер Wizz Air пояснив подорожчання своїх квитків в Україні обвалом курсу гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лоукостер Wizz Air пояснив подорожчання своїх квитків в Україні обвалом курсу гривні

Особисті фінанси
1483
Сильне подорожчання квитків на рейси єдиного представленого в Україні лоукостера Wizz Air пов’язано з обвалом курсу гривні, заявив гендиректор Wizz Air Ukraine Акош Буш.
“Все дуже просто – обвал місцевої валюти. Всі наші витрати прив’язані до долара, а дохід ми отримуємо в гривні. Ми змушені підвищувати ціни. Але навіть зараз, якщо ви купуєте квиток за кілька місяців до поїздки, наші ціни найнижчі на ринку”, – заявив Акош Буш.
Крім того, гендиректор українського представництва авіакомпанії зазначив, що робота в Україні – це дорога і ризикована інвестиція, на яку, крім Wizz Air, поки не наважився ніхто інший з європейських лоукостерів.
“Україна – це ринок з високою вартістю. Коли шість років тому ми виходили сюди, це було якраз напередодні колапсу гривні. Але ми залишилися, тому що ви – центральноєвропейська держава, і портфоліо Wizz Air буде неповним без України”, – підкреслив Буш.
Нагадаємо, останнім часом у першого і єдиного лоукостера в Україні підвищилися ціни, що викликало хвилю обурення деяких пасажирів, які порівнюють Wizz Air з такими гігантами авіаперевезень як Ryanair і іншими європейськими компаніями, де поняття лоукост передбачає ціни від пари десятків доларів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас