Екс-менеджер "Драгон Капітал" призначений главою дирекції НБУ з управління корпоративним пенсійним фондом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-менеджер "Драгон Капітал" призначений главою дирекції НБУ з управління корпоративним пенсійним фондом

Казна та Політика
1005
Директором дирекції з управління діяльністю Корпоративного недержавного пенсійного фонду (КНПФ) Національного банку України (НБУ) 2 грудня призначено Олега Курінного, повідомляється на сторінці НБУ в мережі Facebook.
“Олег Курінний зарекомендував себе високопрофесійним і компетентним фахівцем з фондового ринку і ринку прямих інвестицій. На моє переконання, саме така гідна людина, з такою кваліфікацією, рівнем досвіду і знань, має очолити управління діяльністю нашого пенсійного фонду, особливо в період трансформації його інвестиційної політики “, – цитується в повідомленні голова НБУ Валерія Гонтарєва.
За даними НБУ, О.Курінний народився 18 березня 1972 року в Києві. У 1996 році закінчив Академію праці і соціальних відносин з присвоєнням кваліфікації спеціаліста з економіки, а в 2001 році – Український інститут розвитку фондового ринку Київського національного економічного університету за спеціальністю фінанси та здобув кваліфікацію магістра з фінансового ринку.
Володіє англійською мовою.
О.Курінний З 1998 по 2000 рік працював у ВАТ “Міжрегіональний фондовий союз” на посадах головного спеціаліста, начальника управління клірингу та розрахунків. З 2000 по 2006 рік – заступником директора, керівником бек-офісу ТОВ “Драгон Капітал”, а з 2006 року – директор ТОВ “Драгон Девелопмент”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас