Lufthansa створить нового низькотарифного перевізника - з фокусом на турпотоки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa створить нового низькотарифного перевізника - з фокусом на турпотоки

Фондовий ринок
182
Lufthansa Group до кінця 2015 року має намір створити в рамках групи нову компанію-авіаперевізника з фокусом на обслуговуванні туристів, що відправляються на відпочинок, повідомив директор з корпоративних комунікацій Lufthansa в Європі Мартін Рікен.
“Ми запускаємо новий проект Wings, в рамках нього будемо розвивати нову авіакомпанію. Вона буде обслуговувати приватних пасажирів і виконувати рейси за напрямками, більш орієнтованим на відпочинок, ніж ті, за якими ми літаємо зараз”, – сказав М.Рікен.
За його словами, послуги створюваного перевізника будуть коштувати дешевше, ніж у самої Lufthansa.
“Я б не хотів називати це лоукостером, але авіакомпанія буде пропонувати продукт за доступні гроші”, – додав М.Рікен. Він також зазначив, що компанія не буде носити бренд Lufthansa, щоб забезпечити власну тарифну політику.
Відмінною особливістю рейсів стане в тому числі скорочення місць у бізнес-класі на користь збільшення місць у салоні економ-класу.
Маршрутна мережа нового перевізника буде включати середньо- і далекомагістральні польоти з Європи.
М.Рікен уточнив, що запуск нового перевізника не вплине на роботу діючої бюджетної авіакомпанії German wings, що входить в групу.
“Завдання German wings – забезпечувати сполучення з містами, віддаленими від найбільших центрів Німеччини. На неї це (створення нової авіакомпанії – ІФ) ніяк не вплине”, – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас