Іноземці прогнозують оновлення кадрів в міністерствах, які вони очолили - "більшість людей потрібно замінити" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іноземці прогнозують оновлення кадрів в міністерствах, які вони очолили - "більшість людей потрібно замінити"

Казна та Політика
1356
Новопризначені українські міністри, які раніше були громадянами інших держав, мають намір оновити команди міністерств, які вони очолили.
“Я, приходячи на пост, даю оцінку, що, швидше за все, більшість людей потрібно замінити”, – сказав призначений міністром економрозвитку і торгівлі Айварас Абромавічус на брифінгу у вівторок.
Разом з тим призначена міністром фінансів Наталія Яресько заявила, що має намір формувати “свою команду” у відомстві, яке очолює.
“Своя команда – це означає люди і зовні, професіонали, але також професійні люди, які є в міністерстві сьогодні”, – пояснила Н.Яресько.
За її словами, формування команди розпочнеться вже в найближчі дні.
У свою чергу призначений міністром охорони здоров’я Олександр Квіташвілі заявив, що нові міністри вільні у підборі команд в міністерствах.
“У нас абсолютна свобода дій вибирати команду”, – сказав він.
У той же час він заявив: “Поки неетично з мого боку говорити, що всіх будемо розпускати в нашому міністерстві. Треба зустрітися з людьми, поговорити. Я можу сказати, що зміни будуть точно”.
Як підкреслив А.Квіташвілі, двері міністерства будуть відкриті для молодих і амбітних фахівців, які готові працювати на благо країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас