Клімкін повторно призначений міністром закордонних справ, а Полторак - міністром оборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клімкін повторно призначений міністром закордонних справ, а Полторак - міністром оборони

Казна та Політика
232
Павло Клімкін повторно призначений міністром закордонних справ. За його кандидатуру, яку вніс у Раду президент Петро Порошенко, проголосував 351 депутат.
“Немає більш важливого завдання, ніж захист територіальної цілісності і суверенітету нашої держави. Це роблять не тільки солдати, але й дипломати. Над їх головами не свистять кулі, але лінія їх фронту проходить через всю планету. І важко навіть уявити собі, як би склалося , якби не глобальна коаліція, яка підтримує Україну в її святій боротьбі”, – сказав Порошенко, представляючи кандидатуру Клімкіна депутатам.
“За неповних півроку він довів, що є правильною людиною в правильний час. Можу твердо сказати – я задоволений роботою міністерства закордонних справ і бачу, що суспільство теж задоволене його роботою. Я впевнений, що чиню правильно, коли вдруге за півроку вношу на посаду міністра закордонних справ кандидатуру Клімкіна”, – сказав глава держави.
Нагадаємо, що вперше Клімкін був призначений на цю посаду 19 червня. Раніше він був послом у Німеччині, ще раніше обіймав посаду заступника міністра закордонних справ і директора Департаменту Європейського Союзу МЗС України.
Зберіг свою посаду і міністр оборони – Верховна Рада повторно призначила Степана Півторака міністром оборони.
за кандидатуру, внесену до парламенту президентом Петром Порошенком, проголосували 347 депутатів. Вперше Полторак був призначений главою Міноборони 14 жовтня. Перед цим він очолював Національну гвардію.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас