Онлайн-продажі в США в кіберпонеділок виросли на 8,1% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн-продажі в США в кіберпонеділок виросли на 8,1%

Світ
189
Онлайн-продажі в США в кіберпонеділок (1 грудня) збільшилися на 8,1%, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на дані International Business Machines Corp. (IBM).
Рік тому зростання продажів в цей день склало 17,5%.
Уповільнення темпів зростання в поточному році, на думку експертів, обумовлено тим, що інтернет-рітейлери почали пропонувати клієнтам товари зі знижкою ще за тиждень до “Чорної п’ятниці” – дня, коли починається найбільш активний сезон розпродажів.
“Чорна п’ятниця” слідує за Днем подяки, що відзначається в США в четвертий четвер листопада (28-е число цього року). Кіберпонеділок (перший понеділок після Дня Подяки) в останні роки є найактивнішим днем інтернет-торгівлі в США.
За даними IBM, обсяг онлайн-торгівлі за вихідні після “Чорної п’ятниці” – суботу та неділю – виріс на 17% в порівнянні з тим же періодом минулого року.
“Ми як і раніше відзначаємо дійсно істотне зростання продажів в“Чорну п’ятницю“і кіберпонеділок, проте наші клієнти розуміють, що шопінг є сезонним, а не одноденним, – говорить головний директор з маркетингу Newegg Inc., що володіє інтернет-магазином електроніки, Сорен Міллз . – Ми вводимо нові пропозиції постійно”.
Згідно з даними ChannelAdvisor Corp., продажі інтернет-аукціону EBay Inc. в кіберпонеділок підскочили на 19%, Amazon.com Inc. – На 12%.
На частку покупок за допомогою смартфонів і планшетних комп’ютерів припало близько 20% всіх онлайн-продажів 1 грудня (17% роком раніше), повідомила IBM.
Обсяг роздрібних продажів на довгих вихідних після Дня подяки скоротився в цьому році на 11% порівняно торішнім рівнем, до $50,9 млрд, свідчать дані Національної асоціації операторів роздрібної торгівлі США (NRF).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас