У Великобританії запустять відео-банкінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії запустять відео-банкінг

Світ
309
Найбільший британський банк Barclays спільно з приватним банком Coutts розробляють інноваційний фінансовий сервіс – відео-банкінг. Клієнти Barclays не повинні будуть відвідувати відділення банку, або працювати в особистому кабінеті на сайті фінансового інституту.
Для того, щоб отримати консультацію, або скористатися якою-небудь послугою, вкладникові досить буде зв’язатися з експертом банку по відеозв’язку зі свого мобільного телефону, або стаціонарного комп’ютера. Відеодзвінки будуть розподілятися таким чином, щоб клієнт по можливості спілкувався з одним і тим же менеджером.
Послуга буде запущена 8 грудня. Спочатку вона буде доступна обмеженому колу власників карток. З 2015 року відео-банкінгом зможуть користуватися клієнти, які оформили іпотечний кредит, рахунок підприємства, або користуються послугами з управління накопиченнями. Співробітники Barclays працюють над тим, щоб незабаром прямий зв’язок з фахівцями був доступний всім вкладникам.
Керівництво Barclays вирішило впровадити цю ініціативу в зв’язку з популярністю відео сервісів в країні, а також можливістю враховувати потреби людей, які спілкуються мовою жестів.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас