У Порошенка та Яценюка запропонували мера Львова на посаду першого віце-прем'єра - але він відмовився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Порошенка та Яценюка запропонували мера Львова на посаду першого віце-прем'єра - але він відмовився

Особисті фінанси
1347
У спільній заяві “Блоку Петра Порошенка” і “Народного Фронту” Садового назвали відомим фахівцем у сфері місцевого самоврядування.
До спільної відповідальності дві найбільші фракції парламенту “Народний фронт” і “Блок Петра Порошенка” закликали мера Львова Андрія Садового і запропонували йому посаду першого віце-прем’єр-міністра.
“Ми вважаємо, що всі ефективні управлінці в країні сьогодні мають долучитися до створення змін в рамках спільної роботи Кабінету Міністрів, Президента і Верховної Ради”, – йдеться в заяві, опублікованій прес-службою “Народного Фронту”.
“Вважаємо, що, зокрема, для втілення децентралізації в Уряді на посаді першого Віце-прем’єр-міністра повинен працювати міський голова Львова Андрій Садовий, відомий фахівець у сфері місцевого самоврядування і якому, разом з партією об’єднання“Самопоміч”, українці висловили значну підтримку на парламентських виборах”, – підкреслюється в заяві.
Але мер Львова Андрій Садовий відхилив пропозицію “Народного фронту” і “БПП” обійняти посаду першого віце-прем’єра. Про це він написав у Facebook.
“Я є чинним міським головою Львова, несу повну відповідальність за ситуацію в місті до кінця каденції і не маю на кого її перекласти. У випадку відставки мера контроль над містом отримують депутати, більшість з яких у Львові на сьогодні перебувають у зв’язках та під впливом напівкримінальних структур. Це було б дуже безвідповідально щодо львів’ян та міста, яке є сьогодні дуже важливим для України”, – пише Садовой.
Разом з тим він запропонував на посаду першого віце-прем’єра Наталю Яресько, яка є співзасновником компанії Horizon Capital.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас