ВО міністра оборони: я не розумію, коли департамент закупівель купує світильники, в той час коли немає чим зупиняти кровотечу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВО міністра оборони: я не розумію, коли департамент закупівель купує світильники, в той час коли немає чим зупиняти кровотечу

Казна та Політика
1932
Виконуючий обов’язки міністра оборони Степан Полторак заявив, що в оборонному відомстві пройде позачергова переатестація.
“Ми проведемо позачергову переатестацію всього керівного складу Міністерства оборони, починаючи від заступника міністра оборони, керівників департаментів, тих людей, які приймають рішення, керівників ЗСУ на ефективність їх роботи. Після цього ми приймемо рішення щодо їх подальшої роботи і служби”, – сказав він .
Полторак заявив про це, коментуючи ситуацію з відстороненням від посади головного військового медика Віталія Андронаті і арештом колишнього директора тендерного департаменту. “Я не розумію, коли департамент закупівель купує світильники в госпіталі, медчастини, в той час коли немає чим зупиняти кровотечу, надати першу допомогу”, – сказав він.
Нагадаємо, що Андронаті відсторонили з посади 21 листопада за незадовільну організацію медзабезпечення в зоні АТО та процедур закупівель. Того ж дня стало відомо про арешт колишнього директора департаменту закупівель Міноборони, він підозрюється в здачі тендера фіктивному підприємству.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас