Цього року в Києві за користування землею заплатили 1,337 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року в Києві за користування землею заплатили 1,337 млрд грн

Казна та Політика
104
Протягом перших 10-ти місяців поточного року в Києві за користування землею заплатили 1,337 млрд грн. Про це повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби.
За повідомленням, юридичні особи перерахували до бюджету 1 млрд 290 млн гривень, фізичними особами було сплачено – 46 млн гривень.
Як додали з цього приводу в ДФС, плата за землю є одним з бюджетоутворюючих платежів, тому землевласникам варто своєчасно і в повному обсязі сплачувати зазначений податок.
“В іншому випадку відповідно до пункту 126.1 статті 126 ПКУ, якщо платник податків не сплачує, зокрема, узгоджену суму грошового зобов’язання протягом термінів, визначених ПКУ, платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:
- При затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем терміну сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу;
- При затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем терміну сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу”, – зазначили в прес-службі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас