У Києві вже функціонує єдине інвестиційне вікно - процедура інвестпроекта була скорочена з 500 до 90 днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві вже функціонує єдине інвестиційне вікно - процедура інвестпроекта була скорочена з 500 до 90 днів

Казна та Політика
528
Столична влада докладає максимум зусиль для створення сприятливого інвестиційного клімату в Києві та збільшення обсягів інвестицій. Зокрема, для цього була оновлена робота Київського інвестиційного агентства (КІА) і впроваджений абсолютно новий інвестиційний процес. Про це сказав перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов під час круглого столу в Американській торговельній палаті, повідомили в прес-службі міськадміністрації.
Відтепер, за словами Ігоря Ніконова, КІА працює за принципами єдиного інвестиційного вікна.
“Ми максимально обмежили спілкування інвестора з чиновниками і бюрократичним апаратом. За кожним інвестором закріплюється проектний менеджер-співробітник КІА, який супроводжує проект від початку до кінця”, – сказав Ігор Ніконов.
Перший заступник голови КМДА також підкреслив, що київська влада значно спростила й умови всього інвестиційного процесу: погоджувальна процедура інвестпроекта була скорочена з 500 до 90 днів, підготовка передпроектної документації становить не більше 30 днів, її узгодження – не більше 7 днів, а укладення договору з інвестором – не більше 35 днів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас